Tarvitsetko apua sisällöntuotannon ja somekanavien kanssa?

Tämän paivan yritysmaailmassa tärkeää on se, miltä yritys näyttää internetissa, ja sisällollä on valtava merkitys. Yrityksen läsnäolo sosiaalisessa mediassa on välttämättomyys ja elinehto: sosiaalinen media on tämän päivän kommunikaatiovaline.

Nykyaikana yritykset suosivat enenevissä määrin blogeja osana markkinointistrategioitaan. Videot ja podcastit kasvattavat koko ajan suosiotaan, mutta kirjoitettu teksti ei katoa.

Virtuaaliassistenttinasi hoidan sisällontuotantosi ja someen liittyvät jutut kuten sisällön ideoinnin ja julkaisun puolestasi. Valttini on joustavuus – freelancerina en ole palkkalistoillasi, ja teen töitä silloin kuin sinulle sopii.

Työskentelen yrityksellesi niin pitkään (tai lyhyen aikaa!) kuin sinulla on tarve.

Panosta sisältöön, joka jää mieleen

Olen tuottanut sisältoä lukijoilleni kohta neljän vuoden ajan London and beyond -blogissani, ja tässä ajassa blogini on raivannut tiensä yhdeksi Suomen suosituimmista matkablogeista.

Blogini on tehnyt minusta yrittäjän sisällontuotannon saralla. Tuotan tällä hetkellä sisältöja esimerkiksi Suomen suurimmalle matkailusivustolle, Rantapallolle. Toimin bloggaamisen asiantuntijana ja käsittelen blogin hyödyntamista bisneksessa seka neuvon portaalin bloggaajia muun muuassa sisältö- ja ulkoasuasioissa. Olen tehnyt lyhyempiä projekteja mm. Ukko.fi:n kanssa.

 

Sisällöntuotannossa olen erikoistunut seuraaviin aihealueisiin:

– Bloggaamisen & sosiaalisen median hyödyt yritysten näkökulmasta

– Somemarkkinointi ja tuloksen tekeminen sen avulla

– Muuttuva työelämä, diginomadius ja yrittäjyys

– Blogin hyödyntäminen omalla uralla

– Matkailu (lasten kanssa ja ilman)

– Ulkomailla asuminen (olen asunut neljässä maassa)

– Pohdin mielelläni perhe-elämää paljon muuttavan, kansainvälisen perheen näkökulmasta

Ja koska asiat on tehty opittaviksi ja haasteet voitettaviksi, otan mielellani toimeksiantoja vastaan muistakin aihepiireistä.

Somemanagerointi

Hoidan sosiaalisen median managerointia Facebookissa, Instagramissa seka Twitterissa. Olen kyseisten kanavien kokenut käyttäjä, niin vapaa-ajalla kuin työssäkin. Voin hoitaa joko yrityksesi kaikki somekanavat tai sovitusti vain yhdenkin. Suunnittelen sisällon ja toimitan tarvittaessa kuvat ja grafiikat.

-Toimin tällä hetkellä somemanagerina ja sisällöntuottajana mm. Into Experiences -yritykselle, jossa vastuualueenani on somekanavien lisäksi sisällöntuotanto blogiin

-Olen yksi #matkachatin, Twitterin ainoan suomenkielisen matkailuchatin perustajista ja ylläpitäjistä. #matkachat kokoaa joka viikko yhteen kymmenia suomalaisia matkailijoita juttelemaan matkailusta eri teemojen ympärillä. #matkachat on tehnyt onnistuneesti yhteistyöta mm. Tallink Siljan, Vitabalansin ja Matkatoimisto Mandalan kanssa.

Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Minut saa helpoiten kiinni sähköpostilla leenamari.laukkanen@gmail.com