Hei,

Olen Leena-Mari Laukkanen, ideanikkari Leenamari.fi-ajatushautomon ja sometoimiston takana.

Olen yrittäjä ja pienen pojan äiti, joka asuu tällä hetkella Düsseldorfissa.

Kuinka minusta tuli yrittäjä?

Yrittäjyys ei ollut aina itselleni selvä asia. Lähdin vuonna 2007 opiskelemaan Glasgown yliopistoon, suunnitelmanani kansainvälinen ura jossainpäin Eurooppaa tai Aasiaa. Tein kandin opinnon taloustieteesta, jonka jälkeen jatkoin maisterinopintojen parissa Lontoossa. Tapasin mieheni Lontoossa, ja hänelle aukesi työmahdollisuus Saksan Düsseldorfissa syksyllä 2015. Muutimme.

Mieheni työ vie meitä maasta toiseen. Tein ratkaisun paikkariippumattomaksi yrittäjäksi ryhtymisestä vuonna 2015 – olin aina tuntenut paloa olla oman itseni pomo, yrittäjyys mahdollisti liikkuvan elämäntapamme ja pystyn sen avulla pyörittämään joustavasti perhearkea.

Kaikki alkoi Lontoon vuosinani aloittaessani matkablogin nimeltä London and beyond, ja matkoista kirjoittamisesta tuli nopeasti intohimoni. Blogi alkoi tyollistää minua yhteistyöjuttujen tiimoilta, ja myöhemmin aloin kirjoittamaan satunnaisia artikkeleita freelance-pohjalta. Pikkuhiljaa aloin miettiä, josko tästä osittain sattumalta auenneesta urapolusta olisi työksi, ja aloin rakentamaan yritystoimintaa sen ympärille.

Nykyään olen freelance-kirjoittaja ja autan yrityksiä ja yksityishenkilöitä some- ja blogimaailmassa – ja bloggaan edelleen matkustamisesta ja ulkomailla asumisesta.

Teen sitä, mistä tykkään, enkä voisi olla tilanteesta onnellisempi. Teen asiaa, jota kohtaan tunnen intohimoa, oman itseni ehdoilla, kotitoimistostani käsin.

 

Blogin aloittaminen oli yksi elämäni parhaimpia päätoksiä, ja se toi uralleni uuden suunnan. Vapaus tehda mielekkaita asioita omalla tavalla.

Autan sinua mielelläni saavuttamaan omat unelmasi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

leenamari.laukkanen@gmail.com